Makalah | Laporan Pendahuluan | Asuhan Keperawatan | Tips Sehat | Celana Olahraga | News

Orang Gila

wong edan, edan wong.. mending kalo boim wong orangnya gagah, kalo edan wong yowis sarno (sarape keno). rasane kepengen guyu ae nek kelingan mau jur luput ae. wes janjian tiwas adus janjine luput, bar adus ketok rapi dolan nengkost cewek kok di bilang koyo wong edan.. wes ben edan rapopo seng penting urip. edan rapopo, seng penting ora munafik, seng penting ora ngrugekne wong liyo. seng penting atiq ayem tentrem subur makmur lohjinawi bagas waras sehat seger sumyah jos... menungso iku derajate podo nek pengen urip mulyo mikir seng penak ae ben diamini karo seng Kuoso

Orang Gila Rating: 4.5 Diposkan Oleh: kiki norfiyanti

0 comments:

Posting Komentar

Silahkan berkomentar kawan