Makalah | Laporan Pendahuluan | Asuhan Keperawatan | Tips Sehat | Celana Olahraga | News

Dear God

duh Gusti namung sepanunggal engkang kulo suwun marang Panjenengan inggih meniko tulung jagakne ingkang kulo tresnani sak meniko kulo mboten wonten enten jejere.. sak meniko nembe aduoh banget.
kulo betah tiang ingkang sakteme wonten kagem kulo ning ngopo kok tak tinggalake pas aku nemokne tiang meniko lan sakniki kulo bade nyuwun marang panjenengan ben kulo ten mriki, mergone kulo dewekan lan kulo kesel... kulo kangen koe meneh katresnan...

Dear God Rating: 4.5 Diposkan Oleh: kiki norfiyanti

0 comments:

Posting Komentar

Silahkan berkomentar kawan