Makalah | Laporan Pendahuluan | Asuhan Keperawatan | Tips Sehat | Celana Olahraga | News

Tangi Lan Percoyo

aku takon karo lintang pas lintange ora bersinar
opo arti urip seng seng awake dewe lakoni
geting lan iri seng ora tau ilang.. ilang kabeh
Gusti pangeran Jenengan ono ngendi

geni neng ati seng ora isoh diampet
kapejahan agawe langit dadi ireng
ing sak duwure jenenge tresno lan panyuwun seng klilep
aku arep tangi lan percayo nek wc iku tongkrongan seng paleng penak nek tangi turu ngeneki

sak kepel panyuwun ora bakal nyerah
aku arep terus bertahan nganti iki rampung
merdeka!!!!!

by :

Tangi Lan Percoyo Rating: 4.5 Diposkan Oleh: kiki norfiyanti

0 comments:

Posting Komentar

Silahkan berkomentar kawan