Makalah | Laporan Pendahuluan | Asuhan Keperawatan | Tips Sehat | Celana Olahraga | News

pengen

abcdefghijklmnopqrstuvwxyz aduuuh mo ngetik ap.. wengi iki lintange ndelik..bulane yo ketutup mendung. judule kecut, sakauw.. arep udut udute raono.. udute pak kost neng duwor tipi gek pak kostnya urung turu.. di ganti ngango peluk uwoh rasane yo ora enak. wah jan njegideg tnan iki.. blas ora mbois.. kopet.
hawane jan ora penak, turu yo ora isoh.. arep ngiseng yo ora kepiseng.. carane ngeneki aq dadi ora betah nengkene gek aq arep neng jepang gek nikah sama maria ozawa

pengen Rating: 4.5 Diposkan Oleh: kiki norfiyanti

0 comments:

Posting Komentar

Silahkan berkomentar kawan